Manuál mzdového účtovníka - povinnosti zamestnávateľa v súvislosti so zamestnávaním zamestnancov a poskytovaním mzdy - Gášpárová, Eva
V súvislosti so zamestnávaním zamestnancov a poskytovaním mzdy sú zamestnávatelia povinní plniť povinnosti, ktoré im ukladajú rôzne právne predpisy v oblasti pracovného, sociálneho, daňového a iného práva. Plnenie týchto povinností vo veľkej miere zabezpečujú mzdoví účtovníci. Ich práca je náročná, vyžaduje si zodpovednosť, presnosť, dodržiavanie termínov a sledovanie legislatívnych zmien.