Lokalizační faktory malého a středního podnikání v podmínkách ekonomiky ČR - Damborský, Milan
Lokalizačné faktory malého a stredného podnikania viazané na regionálny trh v Českej republike. Geografická a dopravná blízkosť odbytového trhu. Postavenie na trhu a konkurencia. Získané informácie a spolupráca.