Subjekty verejného záujmu a výbor pre audit - Farkaš, Richard
Zmeny, ktoré priniesla novela zákona č. 540/2007 Z. z. o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. pričom touto novelou boli okrem iných novelizované aj ustanovenia o subjektoch verejného záujmu. Za subjekty verejného záujmu sa podľa cit. zákona považujú aj zdravotné poisťovne a tie účtovné jednotky, ktoré zostavujú konsolidovanú účtovnú závierku podľa osobitného predpisu.