Nástroje zefektivňování řízení projektů - Hrůzová, Helena
Príspevok sa zameriava na ekonomickú stránku riadenia projektov. Úroveň riadenia nákladov projektov. Dôležitá úloha projektového manažmentu - riadenie nákladov projektu do výšky jeho rozpočtu. Tradičný spôsob riadenia nákladov projektov. Koncepcia vytvorenej hodnoty v projektovom manažmente. Tri najdôležitejšie dôvody, ktoré spôsobujú nedostatočné riadenie nákladov projektov.