Disparity obcí v oblasti poskytování informací - Bachmann, Pavel
Rozdiely v poskytovaní informácií medzi obcami a občanmi prostredníctvom internetu v ČR. Využívanie informačno-komunikačných technológií. Odchýlky v dostupnosti a aktuálnosť webových stránok v regiońoch a obciach ČR. Sociálna a manažérska výkonnosť informačno-komunikačných technológií.