Srovnání CSR v Norsku a Spolkové republice Německo - Chramostová, Ivana
CSR - Corporate social responsibility - spoločenská zodpovednosť firiem. Príspevok načrtáva postavenie štátov Nórsko a Spolková republika Nemecko v oblasti CSR, ktoré dokresľuje konkrétnym popisom vývoja CSR vo vybraných podnikoch pôsobiacich v rovnakom odbore podnikania. V závere zhodnocuje a porovnáva postavenie CSR v oboch štátoch a zároveň podáva celkové posúdenie rozvoja CSR v Európe.