Postupy účtovania vo verejnej správe a ich zmeny - Fabian, Štefan
Proces zdokonaľovania systému verejnej správy a v súvislosti s tým aj miestnej samosprávy si vyžiadal zmeniť a zdokonaliť súčasný systém rozpočtového hospodárenia a upraviť aj účtovníctvo verejného sektora a samosprávy tak, aby zodpovedalo novým zákonným podmienkam, vyplývajúcim zo vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie.