Aplikace metody Delphi při expertním stanovení faktorů ovlivňujících efektivnost e-learningu ve vzdělávání pracovníků v malých a středních podnicích - Egerová, Dana
Kľúčové faktory ovplyvňujúce efektívnosť e-learningového vzdelávania pracovníkov v malých a stredných podnikoch. Aplikácia a integrácia e-learningu. Koncepčné problémy podnikového vzdelávania. Využitie informačno-komunikačných technológií. Výskum prevedený metódou Delfy.