Účtovná politika, zmeny v účtovných odhadoch a chyby v účtovníctve ROPO a obcí - Kršeková, Marianna
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Ilustračné príklady. Slovenská právna úprava a porovnanie so štandardom IPSAS3.