Spoločenská zodpovědnost retailové firmy prípadová studie - Klapalová, Alena
Problémy so spoločenskou zodpovednosťou retailovej spoločnosti Ahold Czech Republic a následky poškodenej reputácie spôsobenej nezodpovedným chovaním v roku 2005.