[Ceny a hodnoty akcií] - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorej cieľom je poukázať na ceny a hodnoty akcií. Proces globalizácie a internacionalizácie ekonomiky. Finančný manažment a ekonomické znalectvo ohodnocovania podnikov. Analýza procesov prebiehajúcich na kapitálových trhoch.