Konkurenceschopnost českých podniků v podmínkách udržitelného rozvoje - Kožená, Marcela
Znečistenie životného prostredia je v súčasnosti celosvetovým problémom, ktorý možno riešiť iba v globálnom kontexte. Toto má veľký dopad na podnikovú sféru. Príspevok hodnotí udržiteľnosť rozvoja na úrovni podniku, ďalej vzťah ku konkurencieschopnosti podniku, osobitne v oblasti malého a stredného podnikania. Nedostatky pri implementácii environmentálneho manažmentu podniku u malých a stredných podnikov.