Opravné položky v účtovníctve účtovnej jednotky obec/VÚC - Šabíková, Ingrid
Účtovná jednotka je povinná upraviť ocenenie hodnoty majetku ku dňu, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka. Tieto úpravy ocenenia majetku sa vykonávajú prostredníctvom opravných položiek.