Aspekty sociálnej a emocionálnej inteligencie v praxi - Birknerová, Zuzana
Dôležitosť aspektov sociálnej a emocionálnej inteligencie pre úspešnosť v živote a možnosti jej rozvíjania. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo nájsť odpovede na to, či sú manažéri sociálne a emocionálne kompetentní, či je sociálna a emocionálna inteligencia vnímaná rozdielne podľa odlišnosti v pohlaví a či existujú rozdiely v odpovediach respondentov v porovnaní Bratislavského a Prešovského kraja.