Riadenie rizík outsourcingu informačno-komunikačných technológií - Materák, Milan
Outsourcing informačno-komunikačných technológií. Definícia rizika outsourcingu IKT. Vzťah medzi rizikovými faktormi a nežiadúcimi výsledkami. Spôsoby riadenia rizík - štyri možné stratégie.