Controlling fixných nákladov podniku - Tóth, Miroslav, 1961-
Náklady ako základná ekonomická kategória, ktorá ovplyvňuje podnik nezávisle od toho, či produkuje alebo neprodukuje výkony pre trh. Vplyv zmeny objemu produkcie na zmenu výšky nákladov. Kontroling fixných nákladov. Delenie fixných nákladov na využité a voľné (nevyužité). Praktické príklady.