Analysis of a sector life cycle in the competitiveness integrated model - Flak, Olaf
Jedna z metód sektorovej analýzy použitej pre hodnotenie konkurencieschopnosti podniku. Integrovaný model konkurencieschopnosti podniku. Základ súťaženia. Nástroj analýzy sektorového životného cyklu.