Uplatňovanie pravidiel hospodárskej súťaže na Slovensku - Košecká, Nina
Analýza pravidiel politiky hospodárskej súťaže a význam činnosti Európskej komisie, ktorá je oprávnená dohliadať nad správnym uplatňovaním práva EÚ v členských štátoch. Analýza slovenského podnikateľského subjektu, ktorý porušil svojim konaním pravidlá hospodárskej súťaže a bol Európskou komisiou sankcionovaný.