Aktuální aspekty chápání konkurenceschopnosti průmyslových podniků - Mikoláš, Zdeněk
V príspevku autori prezentujú diskusnou formou výskumné poznatky a názory týkajúce sa chápania konkurencieschopnosti a jej modelovému zachyteniu.