Riadenie zmien a inovačný manažment - Pašková, Martina
Potreba inovácií v podnikoch. Manažment inovácií a riadenie zmien je v súčasnosti pre podniky jediná možnosť ako ostať konkurencieschopný a ich cieľom je zabezpečovať prežitie a rast organizácie. Inovácia a inovačný proces. Fázy inovačného procesu.