Potenciál na ďalšiu investičnú bublinu nové investičné príležitosti - prvky vzácnych zemín - Chovancová, Božena
Prvky vzácnych zemín (rare earth elements - REE). Skupina minerálov pre fungovanie sofistikovaných výdobytkov modernej civilizácie. Investičná príležitosť a odhadovaný dopyt podľa použitia v priemysle. Výskyt a využitie takzvaných ekologicky šetrných zdrojov energie.