Niektoré aspekty legality odpočúvania - Deset, Miloš
Aspekty právnej úpravy odpočúvania podľa zákona č. 30/2005 Z.z. Trestného zákona č. 166/2003 o ochrane súkromia pred neoprávneným použitím informačno-technických prostriedkov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.