Outsourcing v podnikoch drevospracujúceho priemyslu - zdroj konkurenčnej výhody - Potkány, Marek
Prezentácia čiastkových výsledkov prieskumu týkajúceho sa súčasného stavu problematiky využitia outsourcingu, potenciálnych možností a záujmu o jeho praktické využívanie v podnikovej praxi drevospracujúceho priemyslu na Slovensku, s prezentáciou čiastočnej metodiky hodnotenia ekonomickej efektívnosti potenciálneho využívania outsourcingu.