CSR - výzva pro malé i velké podniky - Sedláčková, Lenka
Tri základné piliere konceptu CSR - ekonomický, sociálny, environmentálny. Stratégia CSR. Výhody a nevýhody CSR. Uplatnenie CSR u malých a stredných podnikov.