Má společenská odpovědnost firem v České republice budoucnost ? - Srpová, Jitka
Korene spoločenskej zodpovednosti v ČR - firma Baťa, tri piliere - ekonomický, sociálny, environmentálny. Návrh na vytvorenie systémových podmienok k posilneniu CSR v Česku.