Riešením sú nové produkty a akvizície sedem najrizikovejších oblastí pre poisťovne v tomto roku - Spiš, Jaroslav
Nová účtovná legislatíva a regulačné predpisy pre poisťovací sektor. Zdroje kapitálu a vytváranie rezervných fondov. Komplexné modely riadenia rizík (Enterprise risk management). Implementácia smernice Solvency II. Konsolidačný proces európskeho poisťovacieho trhu.