Koniec kapitálového trhu kapitoly z histórie kapitálového trhu v SR - Baláž, Vladimír
Dnešný pohľad na kapitálový trh SR. Kríza slovenského kapitálového trhu ako výsledok historicky podmieneného vývoja. Nefunkčný kapitálový trh a spôsob privatizácie v rokoch 1991-1998. Systémové zlyhania a objektívne príčiny.