Zájmové skupiny v odvětví výroby nábytku v České republice v kontextu společenské odpovědnosti firem - Špačková, Lucie
Spoločenská zodpovednosť firiem predstavuje princípy zodpovedného podnikania. Je to dobrovoľný záväzok firiem chovať sa zodpovedne vo všetkých ohľadoch podnikania. Príspevok analyzuje vybrané zainteresované strany v odvetví výroby nábytku a hodnotí možnosti spolupráce týchto záujmových skupín s podnikmi. Konkrétne ide o dodávateľov, zákazníkov, konkurenciu.