Nejednotnosť v predvídaní budúcnosti skončil sa už pokles na slovenskom trhu s nehnuteľnosťami na bývanie? - Dujsík, Peter
Hospodárska kríza a trh s nehnuteľnosťami. Dopyt po nových obytných jednotkách. Regionálne rozdiely v počte predaných bytov. Projekty off-plan (plánovaná výstavba). Ponuka a predaj, ceny za štvorcový meter. Investičné úvery financované bankami. Prognózy Národnej banky Slovenska. Rast nezamestnanosti a kúpna sila obyvateľstva.