Po viac ako roku prišlo vytriezvenie z eufórie vývoj na kapitálových trhoch za uplynulý mesiac - Demeš, Matej
Formy investovania na oboch stranách Atlantiku. Faktory vplývajúce na vývoj akcií. Reformy amerického finančného trhu. Krajiny eurozóny a upokojenie finančných trhov. Devízový trh a hlavné svetové meny. Záchranné balíky a rastúca inflácia. Nezamestnanosť v najbližšom období.