Húfny predaj rizikových aktív vývoj na komoditnom trhu v uplynulom mesiaci - Tomčiak, Boris
Rastúca nedôvera medzi európskymi finančnými inštitúciami. Indikátory medzibankového trhu. Investičný dopyt po kovoch. Zlato ako vhodná investícia do nestabilnej doby. Sektor potravín, obilniny a olejniny. Zostupný trend ropy. Súčasná slabosť komodít.