Vybrané aspekty podnikateľského prostredia a ich vplyv na rozvoj podnikateľského prostredia - Zoľák, Štefan
Podnikateľské prostredie sa prelieva do fungovania základných fundamentov ekonomiky, podnikov. Ovplyvňuje ich zakladanie, fungovanie, formy a v neposlednom rade aj obchodné praktiky podnikateľov. Je potrebné mať na pamäti pri zakladaní podniku dôkladne zanalyzovať jednotlivé zložky podnikateľského prostredia, čo zaručí, že sa podnik bude schopný adaptovať a rozrastať sa.