Dohoda o volném obchodu mezi Evropskou unií a Korejskou republikou - MacDonald, Brian
Vzájomne výhodná Dohoda o voľnom obchode medzi Európskou úniou a Kórejskou republikou. Európska únia ako druhý najväčší obchodný partner Kórejskej republiky. Kórejská republika - štvrtý najvýznamnejší obchodný partner EÚ. Kľúčové prvky Dohody o voľnom obchode. Pravdepodobný dopad dohody na vzájomné obchodné vzťahy a ekonomiky.