Krize jako šance pro hospodářský růst Optimistické vykročení jihokorejské ekonomiky do roku 2010 - Vlnasová, Naděžda
Dopad hospodárskej krízy na Kórejskú republiku. Včasné stimulačné opatrenia vlády. Výsledky ekonomiky Kórejskej republiky v roku 2009. Pozitívne prognózy pre elektrotechnický priemysel a stavebníctvo. Ambiciózne ciele rodinných konglomerátov. Prognózy česko-kórejských obchodných vzťahov.