Význam celoživotného vzdelávania pre rozvoj ľudských zdrojov - Čepelová, Anna
Lisabonská stratégia a vzdelávanie. Celoživotné vzdelávanie - programy. Potreba celoživotného vzdelávania v číslach - zdroj EUROSTAT 2010. Operačný program Vzdelávanie (OPV) - charakteristika. Celoživotné vzdelávanie a jeho význam.