Grécko, euro a naše ohrozené vklady - Hölcz, Róbert
Finančná pomoc Grécku zo strany členských štátov krajín eurozóny. Rámcová zmluva o mechanizme finančnej pomoci. Záchrana skolabovaného finančného trhu. Vládne opatrenia Grécka. Politické pozadie záchrany jednotného menového priestoru.