Prezident Pak: muž, který postavil Koreu, ale zrazil Korejce - Vlnas, Martin
Postava juhokórejského prezidenta Pak Čong-hui vyvolávajúca kontroverzné reakcie na Kórejskom polostrove ako aj medzi anglicky píšucimi autormi. Strojca kórejského ekonomického zázraku a autoritársky diktátor. Systém centrálne plánovaného kapitalizmu. Vizionár túžiaci po nezávislosti. Ekonomický rast - cesta medzi tigre. Moc Kórejskej národnej bezpečnostnej agentúry. Ekonomická a politická kríza v krajine, rast občianskeho sektoru. Smrť Pak Čong-huiho 26.10.1979.