Daňové exekučné konanie alias vymáhanie daňových nedoplatkov - Chorvátová, Janka
Exekučný titul a daňová exekučná výzva. Spôsoby výkonu daňovej exekúcie. Veci vylúčené z daňovej exekúcie. Oprávnenia a povinnosti daňového dlžníka.