Nová právna úprava v podobe služieb na vnútornom trhu - Beracka, Ondrej
Článok uvádza podnikateľov do nového zákona o službách na vnútornom trhu a vysvetľuje jeho dosah na ďalšie právne predpisy, ktoré sú pre podnikateľské subjekty kľúčové. Zmeny v živnostenskom zákone. Jednotné kontaktné miesta.