Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti vykonávanej zahraničnými občanmi na území SR - Brnová, Miroslava
Rozhraničenie daňovej rezidencie. Zdaňovanie závislých osobných služieb podľa zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Zdanenie závislej činnosti daňovníka s obmedzenou daňovou povinnosťou podľa zákona o dani z príjmov.