Ťarcha dlhu - Szabová, Monika
Environmentálne a sociálne problémy vyvolané úsilím správať sa ekonomicky. Situácia vo svete a v jednotlivých krajinách. Dlžníci a veritelia. Finančné toky prúdiace medzi krajinami. Monetárna politika centrálnych bánk. Emisia hotových peňazí. Finančný systém založený na dlhu. Politická vôľa k radikálnemu kroku.