Zákon o pohrebníctve s komentárom - Virágová, Marcela
Zákon č. 131/2010 Z.z. o pohrebníctve, ktorý nahrádza zákon č. 470/2005 Z.z. o pohrebníctve a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov.