Marketing a samospráva - Horváthová, Miriam
Marketingová stratégia miest a obcí. Konkrétny postup tvorby stratégie miest. Strategická vízia a ciele. Marketingový mix miest a obcí. Využiteľnosť získaných výsledkov projektu.