Antidiskriminační zákon a jeho ekonomické a právní souvislosti z pohledu liberální ekonomie - Brožová, Dagmar
Problematika zákazu diskriminácie z hľadiska pohlavia v práve ES a v ČR. Vybrané ustanovenia antidiskriminačného zákona z hľadiska ekonomických dôsledkov.