Regionálny rozvoj v kontexte Národného strategického referenčného rámca Slovenskej republiky na roky 2007 - 2013 - Hrabovská, Zuzana
Regionálna politika Európskej únie v rokoch 2007 -2013. Ciele regionálnej politiky EÚ. Nástroje realizácie regionálnej politiky EÚ. Regionálna politika Slovenskej republiky. Národný strategický referenčný rámec (NSRR). Operačné programy NSRR. Regionálny princíp prideľovania finančných zdrojov. Súčasný stav napĺňania strategického cieľa NSRR.