Náboženstvo menom Šetrenie - Burák, Emil
Dlhodobé dosahovanie prosperity, efektívnosti a zmysel podnikania. Orientácia na úžitok (benefit) a zisk (profit). Objektívne ekonomické pravidlá a finančné rady. Šetrenie ako pragmatická filozofia života. Investície v biznise a lacné halóefekty. Podnikateľská prax a investičná činnosť.