Mikroekonomické základy reprodukčního rozhodování - Loužek, Marek
Pohľad na ekonomické školy reprodukčného rozhodovania. Chicagský prístup. Deti ako spotrebný statok. Deti ako kapitálový statok. Pennsylvánský prístup. Prístup Luliana Simona.