Pouvažujte nad efektívnejším podnikaním - Košťál, Daniel
V poslednej dobe rasie význam franchisingu aj na Slovensku. Ponúka viacero výhod - hlavne bezpečnejšie podnikanie a relatívne vysokú rentabilitu vloženého kapitálu. Podľa štatistiky v Nemecku franchising je v poslednom období 6-krát úspešnejší než podnikanie na vlastnp päsť. Postup pre budúceho franchisora a franchisistu.