Exotické potraviny sú stále žiadanejšie - Palfiová, Anna
Záujem o ázijské potraviny je citeľný hlavne zo strany ázijskej komunity, ktorá na Slovensku žije. Nezanedbateľný je tak isto rastúci záujem najmä Bratislavčanov o východné gastronomické špeciality. Bratislavská predajňa Seoul Plaza.