Nepodceňte význam stanovených teplôt - Palfiová, Anna
Každý prevádzkovateľ potravinárskeho podniku v rámci potravinového reťazca by mal zabezpečiť, aby nebola ohrozená bezpečnosť potravín. Pre obchodníkov je dôležité najmä dodržiavať požiadavky potravín na správne teploty a zachovať chladiarenský reťazec. Chladené potraviny, mrazené a hlbokomrazené potraviny.